De kredietmakelaar : uw partner in de zoektocht naar een hypothecaire lening op maat!

kredietmakelaar hypotheek lening krediet

U wenst een woonst, tweede verblijf of opbrengsteigendom aan te kopen en u bent benieuwd naar uw mogelijkheden inzake een hypothecaire lening dienaangaande. Of U had graag een gedetailleerde berekening inzake een eventuele herfinanciering van uw lopende kredieten.

Waarom zou U dan langsgaan bij een kredietmakelaar? Waarom stapt u niet gewoon binnen bij uw thuisbank?

De 5 belangrijkste redenen vindt u hieronder :

Reden 1 : Een krediet afsluiten via een kredietmakelaar is kosteloos

Veel mensen gaan er van uit dat de kredietmakelaar hen allerlei kosten zal aanrekenen voor zijn diensten. Een kredietmakelaar wordt echter volledig vergoed via de kredietmaatschappij waarbij eventueel een krediet wordt afgesloten. Voor de kandidaat ontlener zijn zijn diensten dus volledig gratis en kosteloos.

Reden 2 : Een bezoek bij een kredietmakelaar is geheel vrijblijvend

Behalve kosteloos is het advies van een kredietmakelaar bovendien geheel vrijblijvend. U bent met andere woorden tot niets verplicht. In de praktijk zal de kredietmakelaar u alle mogelijke formules voorstellen die momenteel het meest voordelig zijn op de kredietmarkt, volgens uw wensen en mogelijkheden. Wat u met dit professioneel advies doet is verder geheel uw keuze. En nogmaals, of u verdergaat met de aanvraag van uw hypothecaire lening via de kredietmakelaar, of u zoekt uw heil elders, U betaalt hem geen euro.

Reden 3 : Een kredietmakelaar zet zich 200% in voor de goedkeuring van uw hypotheeklening

Een kredietmakelaar wordt slechts vergoed door de kredietmaatschappij als uw krediet wordt goedgekeurd en de kredietakte wordt verleden. Geen krediet, geen vergoeding. Het spreekt vanzelf dat de kredietmakelaar gemotiveerd en gedreven is om uw dossier te gaan verdedigen bij de verschillende kredietinstellingen. Bovendien zal de kredietmakelaar u steeds bijstaan en begeleiden van bij de opmaak van de aanvraag tot en met de notariële akte van lening.

Reden 4 : Onafhankelijk, neutraal advies

De kredietmakelaar gaat kijken bij de verschillende kredietmaatschappijen waar hij voor U de beste voorwaarden kan bekomen. Als u een bank binnenwandelt is dat wel even anders. U krijgt bij de kredietmakelaar dus onafhankelijk en neutraal advies op maat en zo toegang tot de beste marktvoorwaarden van dit moment.

Reden 5 : Opgeleid, geïnformeerd en up-to-date

De kredietmakelaar is geschoold en volgt opleidingen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen inzake de hypotheekmarkt en de wettelijke en fiscale evoluties met betrekking tot hypothecaire leningen, schuldsaldo verzekeringen en alle andere gerelateerde en aanverwante producten die uw dossier kunnen verbeteren en ondersteunen.

Besluit :

Het is duidelijk dat de kredietmakelaar de aangewezen partner is die u kosteloos, vrijblijvend, gemotiveerd en onderlegd zal bijstaan om uw kredietaanvraag bij de juiste maatschappij, met de juiste formule en met de scherpste rentevoet aan de beste voorwaarden tot een goed einde te brengen.

Meer info ?

Heeft u nog vragen? Wenst u een vrijblijvende en kosteloze simulatie? Aarzel niet en contacteer ons via 0475 799 359 of via woonleningen@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s