Immokrediet – simulatiemodule voor de scherpste rentevoet

Immokrediet is een gratis berekeningsmodule die dagelijks bij ruim 20 hypothecaire kredietverstrekkers te rade gaat, op zoek naar de scherpste rentevoeten voor elke renteformule (1/1,5/5, 10/5, Vast) en looptijd (10, 15, 20, 25, 30 jaar).

Zo berekent Immokrediet voor u de laagst mogelijke maandlast volgens uw wensen en mogelijkheden.

Omdat de kennis van de scherpste tarief niet garandeert dat u deze tarief ook daadwerkelijk verkrijgt, geeft Immokrediet uw coördinaten door aan een kredietmakelaar in uw nabijheid. Deze kredietmakelaar zal u dan – geheel vrijblijvend en kosteloos – contacteren en samen met u een dossier opmaken en dit dossier verdedigen bij de meest voordelige financiële instelling.

Om gebruik te maken van deze gratis simulatietool klikt u op onderstaande afbeelding en vult u de gevraagde informatie in. Wij wensen u alvast veel succes in uw zoektocht naar de ideale kredietformule!

ImmoKrediet link

Voor meer inlichtingen of informatie aangaande uw hypothecair lening, zend ons een mailtje naar woonleningen@gmail.com of bel ons op 0475 799.359. Ons advies is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s