Immokrediet – simulatiemodule voor de scherpste rentevoet

Immokrediet is een gratis berekeningsmodule die dagelijks bij ruim 20 hypothecaire kredietverstrekkers te rade gaat, op zoek naar de scherpste rentevoeten voor elke renteformule (1/1,5/5, 10/5, Vast) en looptijd (10, 15, 20, 25, 30 jaar).

Zo berekent Immokrediet voor u de laagst mogelijke maandlast volgens uw wensen en mogelijkheden.

Omdat de kennis van de scherpste tarief niet garandeert dat u deze tarief ook daadwerkelijk verkrijgt, geeft Immokrediet uw coördinaten door aan een kredietmakelaar in uw nabijheid. Deze kredietmakelaar zal u dan – geheel vrijblijvend en kosteloos – contacteren en samen met u een dossier opmaken en dit dossier verdedigen bij de meest voordelige financiële instelling.

Om gebruik te maken van deze gratis simulatietool klikt u op onderstaande afbeelding en vult u de gevraagde informatie in. Wij wensen u alvast veel succes in uw zoektocht naar de ideale kredietformule!

ImmoKrediet link

Voor meer inlichtingen of informatie aangaande uw hypothecair lening, zend ons een mailtje naar woonleningen@gmail.com of bel ons op 0475 799.359. Ons advies is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend!

Plaats een reactie